Vrije Tijd Tips

Fietsenwinkel Free Wheely

Zoek je een nieuwe fiets in Amsterdam of Haarlem? Bij Fietsenwinkel Free Wheely kun je terecht voor herenfietsen, damesfietsen elektrische fietsen en bakfietse. Ook voor hoogwaardige fietsen van Urban Arrow kun je hier terecht. Kijk snel op de website.

koffiebonen kopen

Wilt u de lekkerste koffiebonen kopen ? Ga dan naar bootkoffie.nl. Zij verkopen de beste arabica koffiebonen vanaf ? 7.50,-

workshop striptease

Altijd al een workshop striptease willen volgen? Volg dan een cursus bij Release Academy.

Scooter kopen voor leuke uitjes

Voordelig een scooter kopen? Op het ijzenpaard vind je leuke suggesties waar je dit kunt doen. Daarnaast geven we je tips voor leuke uitjes.

Ga backpacken in Noorwegen

In Scandinavi? vind je de ultieme omgeving om te gaan backpakken. Boek een camping Noorwegen en ga erop uit!

Feest voor de vrijgezel

Als je een vrijgezellenfeest gaat organiseren, dan wil je natuurlijk de leukste activiteiten regelen. Kijk hiervoor op vrijgezellenfeest.events.

Kassa huren voor evenementen

Bij Kassaverhuur.nl kun je eenvoudig een kassa huren. Zowel voor een korte als voor een lange looptijd. Bestel eenvoudig de kassie die bij jouw onderneming past.

Ga backpacken in Noorwegen

In Scandinavi? vind je de ultieme omgeving om te gaan backpakken. Boek een camping Noorwegen en ga erop uit!

Zakelijk vervoeren: mag dat zo maar?

Een antwoord op bovenstaande vraag is “dat hangt ervan af”. Wil je vervoer inzetten voor zakelijk gebruik, win dan eerst advies in bij een advocaat transportrecht.

Verkeersrecht

Op zoek naar een gespecialiseerd advocaat verkeersrecht in Belgi?? Ga dan naar de website van Omnirecht.be.

Auto huren in de hoofdstad

Enterprise biedt voordelige autoverhuur met uiteenlopende terugbrenglocaties. Start je reis door je auto te huren in Amsterdam om deze vervolgens weer af te leveren in bijvoorbeeld Eindhoven.

De beste racefiets

Je eigen stalen ros hoeft niet per se aangedreven te worden door een motor! Geniet van heerlijke ritten op je eigen Bianchi racefiets!

Bedrijfsuitje

Een bedrijfsuitje is de ultieme manier om je collega’s beter te leren kennen. Laat een bedrijfsuitje voor je organiseren en je krijgt er een verhoogde werksfeer voor terug.

Stripteases: de guilty pleasure

Voor iedere man en vrouw is een striptease wel een beetje een guilty pleasure. Hoe leuk is het dan ook dat je eenvoudig eens met je vrienden een striptease kan huren. Simpel, eenvoudig, online.