Bent u op zoek naar een paardentaxi? Denk dan aan Marthijs Services. Een betrouwbare, ervaren chauffeur die uw paard veilig van A naar B kan brengen in de paardentaxi. Met jarenlange ervaring als internationaal chauffeur en kennis en verstand van paarden, bent u er zeker van dat hij uw paard met de paardentaxi veilig op plaats van bestemming brengt.

Particuliere en zakelijke paardentaxi

Of u nu op zoek bent naar een particuliere of zakelijke paardentaxi, voor Marthijs Services maakt dit geen verschil. Hij zorgt er gewoon voor dat uw paard op een veilige manier op de afgesproken plaats aan komt. Marthijs Services een persoonlijke benadering, heldere communicatie en duidelijke afspraken belangrijk. Zodat u en uw paard niet voor verrassingen komen te staan. Uiteraard beschikt Marthijs Services over alle benodigde papieren om een paardentaxi te mogen rijden. Als eenmansbedrijf is de aanpak van Marthijs Services altijd persoonlijk en betrokken. Bovendien kan hij omdat het een eenmansbedrijf is snel schakelen. Wel zo makkelijk als u last minute een paardentaxi nodig heeft.

Redenen voor het inschakelen van een paardentaxi

De paardentaxi van Marthijs services is voor zowel zakelijke als privéaangelegenheden in te huren. Redenen waarvoor u een paardentaxi kunt inschakelen:

  • Evenement waarbij het paard aanwezig moet zijn
  • Een nieuwe stal voor het paard
  • Een buitenrit maken
  • Op vakantie en het paard mag en kan mee
  • Dierenarts bezoek voor het paard

Er zijn dus nogal wat redenen waarvoor u een paardentaxi in zou kunnen huren. Benieuwd wat Marthijs Services voor u kan doen? Neem dan vrijblijvend contact met hem op. Hij levert altijd een op maat gemaakt pakket, afhankelijk van uw wensen en eisen.

Meer dan alleen paardentaxi

Marthijs Services is in te zetten als paardentaxi, maar ook voor boottransport, caravantransport of autoambulance is deze allrounder in te zetten. Een persoonlijk vervoersbedrijf met beschikking over verschillende trailers en middelen, waarmee bijna iedere soort transport of vervoer te verwezenlijken is. Benieuwd wat hij voor u kan doen? Neem dan vrijblijvend contact met hem op.