De zomer, het seizoen met de meeste zonnestralen en de warmste temperaturen. Je kan weer lekker naar buiten om te genieten van verschillende activiteiten in de natuur. In deze blog beschrijven wij een aantal originele ideeën voor zomerse activiteiten die je met jouw vrienden of familie kan doen! 

1 Huur een partyboot

Wat is nou leuker dan met lekker weer op het water zitten? Op het water zitten op een partyboot! Huur samen met jouw vrienden een partyboot en geniet van een gezellige en onvergetelijke middag! Op deze stabiele boot kan je een goed feestje bouwen en heerlijk chillen op de loungebanken. 

2 Ga kanoën

Op zoek naar een meer actievere activiteit? Ga kanoën! Huur samen met jouw gezelschap kano’s een maak een mooie tocht op het water. Een sportieve en leuke activiteit! Geniet van de mooie natuur, verbrand calorieën en geniet van een plezierige middag met jouw gezelschap! Na de sportieve dag is het tijd voor een verfrissende duik. 

3 Ga Kitesurfen

Ga je liever de uitdaging aan? Leer dan om te kitesurfer. Hoe vet is dat? als je kan kitesurfen! Zoek een kitesurfschool in de buurt en ga het water op. Iedereen kan starten met het leren van kitesurfen, van jong tot oud. 

Ben jij op zoek naar een mooie en leuke plek om in Nederland te vertoeven deze zomer? Rondom het Veluwemeer zijn veel mooie plekken met veel activiteiten. Zo is er voor ieder wat wils. Van varen tot pretparken, tot shoppen, tot boulevards tot stranden, het Veluwemeer heeft het allemaal! 

Rondom het Veluwemeer zijn veel verschillende soorten accommodaties te vinden, van goedkoop tot luxe. Hou jij van kamperen, of meer van een leuk huisje of een hotel? Het kan allemaal. 

Wanneer je naar het Veluwemeer gaat kan een een dagje op het water niet ontbreken. Huur een boot om te genieten van een onvergetelijke dag. Het meer is omringt met mooie natuur en leuke dorpjes en stadjes waar je kan aanmeren.