Soms ben je er wel eens aan toe, een lekker dagje weg. Even weg uit alle drukte en je dagelijkse verplichtingen. Waarschijnlijk weet je al wat je gaat doen maar de vraag blijft, wat is handig om mee te nemen? In dit artikel wordt er uitgelegd wat je het beste mee kunt nemen als je een dagje weg gaat.

Eten en drinken

Als je een leuk dagje weggaat en lang in de auto moet zitten is het natuurlijk lekker als je wat te eten en drinken meeneemt.  Het is natuurlijk ontzettend duur als je al je eten en drinken onderweg koopt. Natuurlijk is het lekker om ergens wat te halen maar een ouderwetse krentenbol en een pakje taxi zijn geen overbodige luxe.

Rugtas/koelbox

Als je onderweg bent is het belangrijk dat je een rugtas hebt om je spullen in op te bergen. Als je een lange wandeling gepland hebt is het natuurlijk niet handig om je al je spullen los mee te nemen. Wil je jouw eten en drinken lekker koel bewaren? Koop dan een elektrische koelbox. Met een elektrische koelbox heb je geen last meer van warm drinken of eten dat gaat schimmelen door de hitte.

Zonnebescherming

 Zonnebescherming is ontzettend belangrijk en al helemaal als je een dagje weggaat. Ook al denk je dat de zon niet schijnt, neem altijd een pet en zonnebrand mee. Als er veel zon staat is het ook handig om een zonnebril mee te nemen.

Geld

Aangezien dagjes uit aan de prijzige kant zijn is het geen overbodige luxe om wat extra geld mee te nemen. Aangezien je niet overal kan pinnen en je waarschijnlijk wel ergens een bakje koffie wilt drinken of wat lekkers wilt eten.

Fotocamera

Veel mensen maken tegenwoordig foto’s met hun telefoon maar heb je niet zo’n goede camera in je telefoon? Neem dan gewoon een losse camera mee. In een hoes die je om je nek kan hangen zit het ook niet in de weg en kan je de leuke herinneringen fotograferen.